Direct contact? Bel mij op 06 52882545
Geschreven op 16 januari 2020

♥ Winterse geriefelijkheid! ♥

Lieve lezer,

Is het buiten niet prachtig? De lucht kleurt roze en oranje. Het gras is verstopt onder een wit tapijtje. Krijgen we nog een strenge winter? Binnen branden de kaarsjes en is het knus. Genieten!!!

Na een gigantisch druk, maar o zo leuk einde van het jaar voelen wij ons nu ontspannen en tot rust gekomen.

De sfeervolle kerstbeleving bij kasteel Olt Stoutenburght in december was een groot succes. Ongelooflijk veel bezoekers hebben een kijkje kunnen nemen in het fantasiekasteel van Gregorius Halman. Voor ons was het overweldigend!

De gezellige markt met tal van extra activiteiten maakte voor veel mensen het bezoek compleet.

Inmiddels zijn wij, de dames van De Pauperhut én hun mannen, alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de volgende editie. Het zal net zo sprookjesachtig mooi en sfeervol worden als afgelopen jaar met boordevol nieuwe en unieke belevingen! Later in het jaar meer hierover.

Genoeg teruggeblikt. Nu is het tijd om vooruit te kijken. Ondanks het feit dat we De Pauperhut naast onze andere werkzaamheden bestieren, zijn we toch behoorlijk ambitieus.

Zo investeren wij de komende weken vooral achter de schermen aan onze (web)winkel. Het is een behoorlijke uitdaging om bij te blijven op het gebied van social media, vindbaarheid, presentatie etc..

Daarnaast gaan wij voor jou, onze zeer gewaardeerde klant, op zoek naar bijzondere, unieke items. Producten die het verschil gaan maken in jouw interieur! Zoals je van ons gewend bent, geen massaproductie, geen plastic, maar mooie, tijdloze, luxueuze items. Geheel in Hoffz stijl, sober en landelijk.

De Pauperhut verrast je ook graag met eenmalige, unieke woonaccessoires en leefstijlproducten. Veel van deze woonaccessoires zijn oude gebruiksvoorwerpen van vroeger. Hiervoor hebben wij een zwak…

Voorlopig is de showruimte nog in Eesveen gevestigd. Wij genieten enorm van de gastvrijheid van boer Piet en zijn vriendin Maureen. Ondanks het feit dat we hier wel bijna uit ons jasje knappen…

Iedere zaterdag kan je de showruimte in Eesveen bezoeken. Roos en Fenna, de erfhonden van boer Piet, geven je een warm ontvangst 😉

Rest ons nog om je een heel goed, liefdevol en geriefelijk jaar toe te wensen!

Tot ziens bij De Pauperhut

Wonen in weldaad.

Warme groeten van José en Nienke van De Pauperhut