Direct contact? Bel mij op 06 52882545
Geschreven op 2 september 2018

14 en 15 dec Kasteel Olt Stoutenburght Kerstsfeerbeleving 2018

Kasteel Olt Stoutenburght organiseert in samenwerking met de dames van De Pauperhut twee sfeervolle dagen in en rondom kasteel Olt Stoutenburght in Blesdijke.

Kom ook kerstsfeer proeven op een wel heel bijzondere locatie!

Op vrijdagavond 14 december is er van 18.30 uur tot 21.00 uur een lichtjesavond en zaterdag 15 december van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Bij uitzondering opent het kasteel haar deuren voor het publiek om het kasteel, geheel in kerstsfeer, te bezichtigen. De dames van De Pauperhut zorgen voor een warm onthaal. De Pauperhut neemt haar woon-kerstcollectie mee voor bezichtiging en verkoop. Er worden ook prachtige kerststukken te koop aangeboden. Dit in samenwerking met Hilda de Haan & Robert Echten van Studio Deco.

Wieja van der Kamp, hobby fotografe, exposeert haar prachtige werk in één van de torens van het kasteel. Haar foto’s worden voornamelijk in onze eigen regio, de Weerribben en Giethoorn genomen. Haar foto’s worden ingelijst of op canvas voor verkoop aangeboden.

Naast sfeerproeven kan je ook  wijn proeven! Er is een wijnproeverij o.l.v. Donny en Danielle van Pieter Poot feestruim / restaurant uit De Blesse.

Tevens is er gelegenheid om wijn te kopen en / of dinerbonnen van restaurant Pieter Poot.

Kortom een uniek, sfeervol en bijzondere kerstbeleving in kleine, intieme sfeer! We kijken uit naar je komst.

De toegangskosten zijn 2.50 euro p.p. inclusief warme drank.

We vinden het leuk om te weten of je komt, laat daarom een berichtje achter op info@depauperhut.nl of via Facebook.

Een warme groet,

José en Nienke

De Pauperhut

Wonen in Weldaad