Direct contact? Bel mij op 06 52882545
Geschreven op 25 mei 2020

Een nieuw begin…

Lieve volgers,

Wat bevinden wij ons allen in een nare periode.

Het coronavirus heeft overal veel schade aangericht. Dit stemt ons droevig. Maar wij kijken ook graag vooruit. Hopelijk gaat voor een ieder de zon gauw weer schijnen en ontstaan er lichtpuntjes. Wij zijn enorm blij dat we eindelijk de oude staldeuren van onze showruimte weer open mogen doen.

Zo gaat op zaterdag 30 mei de gezellige, sfeervolle showruimte van De Pauperhut weer open voor bezoekers! Uiteraard geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Op de boerderij van boer Piet is het gelukkig goed vertoeven. De gezonde boerenlucht doet ons goed. Op de boerderij is altijd wel wat te zien en te doen.

Bij mooi weer tonen wij onze unieke, stijlvolle collectie graag in de buitenlucht! Je kan, indien gewenst, een kopje thee of koffie drinken aan de terrastafel. Even ontspannen, ideeën opdoen, sfeer proeven. Gewoon even rondkijken of vragen om advies. Maak kennis met de stijlvolle, sobere woonstijl. Bij De Pauperhut kan je niet alleen terecht voor woonitems, maar ook voor een origineel cadeau. Iets speciaals! Want de collectie bestaat veelal uit unieke items, soms van ver en vaak one of a kind. Wij, de dames van De Pauperhut, adviseren niet alleen, maar vertellen je ook graag over de oorsprong van deze bijzondere woonitems.

Graag begroeten wij jou binnenkort in of buiten onze mooie showroom!

Een zonnige groet,

José en Nienke

De dames van De Pauperhut