Direct contact? Bel mij op 06 52882545
Geschreven op 18 maart 2019

Feestelijk openingsweekend!

Liefhebbers van sober & landelijk wonen,

Allereerst dank voor al jullie complimenten en positieve reacties, die we van jullie mochten ontvangen na de lancering van onze webwinkel De Pauperhut. Zoals jullie wellicht weten is De Pauperhut ontstaan uit een warme vriendschap en uit liefde voor het sober en landelijk wonen. De webwinkel bleek een groot succes en maakte een vliegende start. Omdat er vanuit onze klantenkring steeds meer vraag kwam om de collectie/producten te bekijken en omdat er hier in de kop van Overijssel maar weinig winkels zijn in deze stijl, hebben we besloten om een showruimte te openen. We vonden bij boer Piet in Eesveen een geschikte locatie, achter in de boerderij vlakbij de koestallen. Vanaf de snelweg A32 ben je er zo en er kan direct naast de ingang geparkeerd worden. De geur en de geluiden van de boerderij kregen we cadeau! In onze ruime showruimte vind je onze gehele collectie. We hebben sfeerhoekjes gecreëerd, zodat je ideeën en inspiratie op kunt doen. Uiteraard denken we graag met je mee en geven we laagdrempelig en klantgericht advies. De Pauperhut is een plek waar je zo even binnen kan wandelen. Even struinen, inspiratie opdoen en ook een bakje koffie of thee kan drinken aan de gezellige eettafel. Er hangt een gerieflijke sfeer in De Pauperhut en doet zelfs ‘paupers’ aan. Heb je de dag aan jezelf? Rij dan nog even een klein stukje door. Vlakbij De Pauperhut ligt het landgoed De Eese. Een prachtig landgoed waar het schitterend wandelen en fietsen is. En ongeveer 5 km verderop vind je de roots van De Maatschappij van Weldadigheid, Frederiksoord. Wie weet ben jij ook een nazaat van ‘de paupers’. De moeite waard!

Na een periode van verbouwen is De Pauperhut in maart open gegaan.

Op 10 – 11 – en 12 mei as. is er een feestelijk openingsweekend! Naast diverse acties en kortingen is er voor iedere bezoeker ontvangst met een hapje en drankje. En voor iedere betalende klant is er een leuke attentie. Bij deze nodigen we je van harte uit om De Pauperhut te bezoeken! Op 10 mei van 19.00 u. – 22.00 uur en op 11 en 12 mei van 10.00 u – 17.00 u. Wees welkom!

Bij De Pauperhut kan je winkelen via onze webwinkel www.depauperhut.nl. We verzenden je bestelling snel en netjes. Maar je kan je pakket ook bij De Pauperhut afhalen. Ben je op zoek naar iets specifieks? Vraag het ons gerust. Mocht het nog niet aanwezig zijn, dan kijken we naar de mogelijkheden om het voor je te bestellen.

Graag begroeten we je in De Pauperhut.

Een warme groet van José en Nienke

De Pauperhut

Wonen in weldaad.

De Pauperhut is iedere zaterdag geopend van 11.00 uur tot 16.00 uur.

En op afspraak.

Van Karnebeeklaan 4

Eesveen.

info@depauperhut.nl

06 528 825 45