Direct contact? Bel mij op 06 52882545
Geschreven op 30 december 2020

Gelukkig(er) nieuwjaar!

Lieve volgers,

Een onstuimig, voor velen zelfs rampzalig, jaar ligt achter ons.

Hier kunnen wij oneindig veel woorden aan wijden. Pagina’s vol. Maar in dit berichtje houden we het liever klein. Dicht bij onszelf.

Voor ons persoonlijk was het een onstuimig jaar. Maar toch ook 1 met een gouden randje. Tel je zegeningen. Kom tot rust. Sta even stil. Tijd voor bezinning en je gezin. Eens te meer werd ook dit jaar duidelijk hoe belangrijk je thuis is. Een veilige haven.

Maar ook een plek om te genieten. In huis is de sfeer, interieur en woonstijl  vooral wat iets vertelt over de bewoners.

Zoek je warmte, luxe of eenvoud in je interieur? Houd je van pronken of blijf je liever bescheiden? Uniek of juist trendy?

Bij De Pauperhut vragen wij ons regelmatig af wat jullie, onze klanten, zoeken in je interieur. Of waar je blij van wordt. Tijdens het inkopen gaan wij op zoek naar de mooiste, bijzonderste items binnen deze woonstijl, ook op verzoek.

Voor het nieuwe jaar is dit niet onze enige zoektocht. Ook kijken we goed naar de toekomst van De Pauperhut en zoeken wij een nieuwe, ruimere locatie, in de buurt van Marijenkampen. De showroom in Eesveen is daarom gesloten.

We houden je graag op de hoogte.

Afhalen, in overleg, kan altijd vanuit Marijenkampen of Blesdijke (kasteel Olt Stoutenburgth).

Wij wensen jullie allen een warm, liefdevol en bovenal zorgeloos 2021 toe!

Een warme, winterse groet,

José & Nienke

De Pauperhut