Direct contact? Bel mij op 06 52882545
Geschreven op 23 september 2019

Kerstbeleving kasteel Olt Stoutenburght 2019

De dames van De Pauperhut organiseren voor de 2e maal een kerstbeleving in en om kasteel Olt Stoutenburght in Blesdijke.

Dit jaar op zaterdag 7 december van 15.00 uur tot 21.00 uur en op zondag 8 december van 15.00 uur tot 19.00 uur.

Het kasteel gaat open voor het publiek en zal geheel in kerstsfeer zijn. Verwonder je over dit bijzondere bouwwerk. De dames van De Pauperhut kleden het kasteel extra feestelijk en warm aan. In de kasteeltuin is een liefelijke, sfeervolle markt gecreëerd met diverse producten op het gebied van beauty, wonen, fashion en levensmiddelen.

De Pauperhut, neemt haar fraaie collectie sobere & landelijke woonaccessoires en leefstijlproducten mee. Maak kennis met deze unieke woonstijl!

De luxe en stijlvolle kerstcollectie mag hierbij niet ontbreken! Laat je verassen, inspireren en adviseren door de dames van De Pauperhut.

Ze kunnen je alles vertellen over de laatste trends op het gebied van sober en landelijk wonen.

Naast de gezellige, kleine markt is er live muziek aanwezig en lopen er enkele figuranten rond. In de kelder van het kasteel is een heerlijke bierproeverij van een bierbrouwerij uit de regio. Bezoek ook even het kleine kerststalletje! De tuin is zeker de moeite waard om te bekijken. Ze zal sprookjesachtig mooi verlicht zijn!

Bijkomen en genieten kan op het knusse winterterras bij de binnenplaats van het kasteel. Proef de heerlijke, zelfgemaakte, soepen en broodjes van Carolyne, die met haar bijzondere foodtruck aanwezig zal zijn. Het is dus zeker niet nodig om thuis te eten! Op het terras is het goed vertoeven.

Nog wat praktische informatie:

  • parkeren kan achter het kasteel. Volg hierbij de aanwijzingen op de borden.
  • De entree van dit evenement is 3 euro p.p.  en voor kinderen tot 12 jaar 2 euro.
  • Het kasteel is niet erg geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten. De begaande grond is wel bereikbaar, maar er is geen lift aanwezig.
  • Bij extreem slecht weer zal een deel van het evenement afgelast kunnen worden. Uiteraard maken we dit tijdig kenbaar via social media en onze website.
  • Veiligheid voor alles. Het is helaas niet toegestaan om meer dan 80 bezoekers in het kasteel te laten. Hierbij geldt een streng deurbeleid. Zodra er weer mensen het kasteel verlaten kunnen we weer nieuwe bezoekers verwelkomen!
  • Voor de kinderen is er een open vuur, waar ze gratis mais kunnen poffen tot popcorn en marshmallows kunnen roosteren. Dit is op eigen risico.
  • Bij de meeste kramen is een pinautomaat aanwezig.
  • Er is een toilet aanwezig.
  • Kinderen zijn zéér welkom, maar pas goed op de kleintjes. Er is open vuur en het kasteel kent grote hoogtes.
  • Voor vragen; bel of mail ons gerust: info@depauperhut.nl of 06 528 825 45

Wie zien u heel graag tijdens de kerstbeleving van Olt Stoutenburght te Blesdijke.

Een warme groet van de organisatie,

José en Nienke van De Pauperhut

De Pauperhut

Wonen in weldaad.