Direct contact? Bel mij op 06 52882545
Nofluk Sara Muis
Geschreven op 13 januari 2023

Nofluk: een nieuw avontuur!

Lieve klant,

Voor wie mij al een poosje volgt via Instagram & Facebook komt dit vast niet als een verrassing: er is een nieuwe naam, site én sfeervolle afhaalmagazijn!

De Pauperhut bestaat inmiddels 5 jaar. Met liefde en passie voor puur en landelijk wonen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik hobbymatig gestart met De Pauperhut. Een fantastisch avontuur!

Na een leerzame startperiode heb de afgelopen jaren mijn eigen stijl kunnen creëren en gekeken naar de wensen van mijn klanten. Zo is Nofluk ontstaan.

Nofluk, het Friese woord voor aangenaam, gezellig, behaaglijk, past bij mij en hopelijk ook goed bij mijn klanten.

Half 2023 zal De Pauperhut opgaan in een nieuwe concept. Behalve de naam zal ook de collectie en huisstijl iets veranderen. Mijn liefde voor unieke, oude woonaccessoires en leefstijlproducten is hierbij mijn drijfveer. Pure, stoere en landelijke woonaccessoires. Luxueus, bijzonder maar ook betaalbaar. Tijdloos en duurzaam. Met leuke hippe Nederlandse merken zoals Leeff, Dutz en Gusta.

De nieuwe webwinkel van Nofluk zal nog gebruiksvriendelijker zijn en maakt voor jou het online winkelen overzichtelijk en prettig.

Daarnaast opent Nofluk haar afhaalmagazijn naast kasteel Olt Stoutenburght in Blesdijke. In de nabije toekomst zal er een bijzondere samenwerking zijn tussen de beheerders van het kasteel en Nofluk. Een mooiere locatie is haast niet denkbaar.

Momenteel zijn wij druk bezig om de ruimte klaar te maken voor de verhuizing. Er wordt nog verbouwd. Het is dan binnenkort mogelijk om je bestelling af te halen uit het magazijn. Ook kan je het sfeervolle magazijn bezoeken om ideeën op te doen en om de collectie van Nofluk te bekijken. Op afspraak of in combinatie met een bezoek aan kasteel Olt Stoutenburght.

De komende weken wordt er vooral hard gewerkt om de nieuwe website/winkel te lanceren. Via Instagram, Facebook en de webwinkel hou ik je graag op de hoogte!

Nienke

Nofluk Wonen

Wonen in weldaad.