Direct contact? Bel mij op 06 52882545
Geschreven op 26 februari 2021

Ons vertrek uit Eesveen…

Afscheid en een nieuw begin…

Wat waren wij trots en blij toen we begin 2019 ons eigen Pauperhutje mochten openen in Eesveen! Op de boerderij van boer Piet vonden wij een daalders plekje, waar we ook nog eens enorm gastvrij ontvangen werden. Het begin van een nieuw avontuur van De Pauperhut!

Naast de webwinkel bleek de showruimte in Eesveen een perfecte aanvulling. Veel bezoekers mochten we de afgelopen tijd ontvangen.

Maar Corona gooide, zoals bij velen, roet in het eten. De winkels moesten sluiten. Het was een droevige, moeilijke tijd. Een tijd waar wij moeilijke beslissingen moesten nemen.

In deze periode hebben wij besloten om te vertrekken uit Eesveen, met pijn in ons hart. Wat gaan we Piet, Maureen, Fenna en de boerderij missen. We hebben ons hier echt thuis gevoeld…

De Pauperhut blijft zich focussen op de webwinkel. De nieuwe locatie is in het fantasiekasteel ‘Olt Stoutenburght’ van Gregorius Halman. Hier kunnen klanten ons bezoeken op afspraak, binnen de huidige coronamaatregelen, de collectie bekijken of gedane bestellingen afhalen.

In het kasteel is een mooie ruimte beschikbaar voor De Pauperhut. Ook hier voelen wij ons thuis!

Wil je graag een bezoek brengen aan De Pauperhut?

Bel, App of mail ons gerust.

We zien je graag!

José en Nienke

De Pauperhut