Direct contact? Bel mij op 06 52882545
Geschreven op 16 september 2020

Sfeervolle kerstverkoop in kasteel Olt Stoutenburght verplaatst

Lieve volgers,

Wát hadden wij ontzettend graag een derde kerstbeleving in en om kasteel Olt Stoutenburght in Blesdijke willen organiseren met o.a. markt/fair. Maar het kan dit jaar helaas niet doorgaan in de vorm zoals de organisatie dat graag zou zien.

De corona maatregelen en alle onzekerheid eromheen maakt dat wij gekozen hebben om dit evenement te verplaatsten naar het voorjaar. Dan gaan de deuren van dit fantasiekasteel weer wagenwijd open! Een inspirerende, sfeervolle en bovenal bijzondere lente sfeerbeleving in en om het kasteel met daarbij tal van activiteiten. De voorbereidingen zijn inmiddels gestart. Volg je ons al op social media? Of bekijk regelmatig de website, want daar vind je straks alle informatie over dit bijzondere festijn!

Is er dan helemaal geen kerstbeleving in het kasteel i.s.m. De Pauperhut?

Jazeker wel! Liefhebbers van sfeervol, sober, puur en landelijk wonen kunnen hun hart ophalen in het kasteel Olt Stoutenburght.

De dames van De Pauperhut gaan op een unieke wijze de kerst- én wooncollectie showen in deze bijzondere entourage. De showruimte van De Pauperhut in Eesveen zal tijdelijk worden verplaatst naar het kasteel. Daar kan je in alle rust en onder het genot van een hapje en een drankje de sfeervolle, sober en landelijke collectie van De Pauperhut bekijken. Je vindt hier ruim opgezet, diverse sfeerhoekjes met woondecoratie van verschillende merken zoals Puurwonen, Brynxz, Mars&More, Sommerfield, Rustik Lys, Be-Uniq en nog veel meer. Ook zullen er volop unieke, eenmalige items te koop zijn. De Pauperhut verkoopt bij voorkeur unieke, bijzondere en luxueuze woonaccessoires. Naast onze eigen artikelen zijn er ook diverse andere artikelen te vinden, zoals sieraden, mode, lekkernijen, kunst, luxe cadeausets, bloemstukken en lifestyle producten. Naast De Pauperhut zijn ook onderstaande winkels betrokken bij de kerstshow in het kasteel:

  • Kostuumhuis Kalf, Zwolle www.kostuumhuiskalf.nl
  • Mascottepakken.com, Zwolle www.mascottepakken.com
  • Abito damesmode, Steenwijk www.abitosteenwijk.nl
  • Wieja hobbyfotografie www.wieja.nl
  • Love4pearls, luxe sierraden.
  • Gezellig Bloemen & Lifestyle.

Om de veiligheid te waarborgen en om de richtlijnen van het RIVM te kunnen opvolgen vragen wij je om alleen op afspraak langs te komen.

De Pauperhut draagt zorg voor een goede hygiëne, een ruim opgezette showruimte in een open en ruimtelijke omgeving en uiteraard de mogelijkheid voor het desinfecteren van de handen. Samen houden wij het veilig!  Wij hopen op een prettig, gezellig en inspirerend bezoek aan onze showruimte!

Nog wat praktische informatie:

  • Bezoek de showruimte op afspraak. Zo zorgen wij ervoor dat het niet te vol wordt in het kasteel wat veiligheid en richtlijnen omtrent corona betreft.
  • De entree prijs van de showruimte is 3,00 p.p. (incl.. warme drank met wat lekkers erbij.)
  • Je mag rekenen op een warm, sfeervol ontvangst. Maar houdt rekening met het feit dat de showruimte alleen per trap bereikbaar is. Voor mensen die slecht ter been zijn is het kasteel minder geschikt, tot onze spijt.
  • Kinderen zijn zeker welkom bij De Pauperhut, maar het kasteel is niet kindvriendelijk ingericht, zeker niet met alle kaarsjes die branden en het vele glas en aardewerk wat in de showruimte staat opgesteld. Wij vragen je om hier rekening mee te houden, ook i.v.m. de veiligheid van de kinderen én andere bezoekers. Tip: Tijdens de lente festiviteiten houden we wél rekening met onze jongste gasten! Dan zijn er ook voor onze kleinste bezoekers leuke activiteiten!

De volgende dagen is de showruimte geopend:

Vrijdagavond van 18.30u. tot 20.00 u.

Zaterdag van 10.00u. tot 16.00 u.

13 & 14 november
20 & 21 november
27 & 28 november
4 december
11 & 12 december
18 & 19 december

Zondag van 11.00u. tot 16.00u.

Zondag 20 december

* in de periode van november én december is de showruimte in Eesveen gesloten.

Wil je alvast reserveren? Stuur ons dan een berichtje via mail, WhatsApp of Messenger. Vol is vol!

Laat ons weten wanneer, hoe laat, met hoeveel personen en op welke naam je graag wilt komen. Je ontvangt dan van ons een bevestiging per mail.

Wij zien je graag !

Een warme groet van de dames van De Pauperhut

José en Nienke

De Pauperhut

info@depauperhut.nl

06 528 825 45

Adres:

Kasteel Olt Stoutenburght

Markeweg 37

Blesdijke