Direct contact? Bel mij op 06 52882545
Geschreven op 7 oktober 2022

Tussen de druppels is het droog!

Herfst!

Voor veel winkeliers in woonaccessoires en interieur is dit een belangrijke periode voor zijn of haar onderneming!

Zo ook bij De Pauperhut!

Maar niet alleen hierom word ik blij van het najaar. Ik geniet echt van dit jaargetij. Als klein meisje was ik heel veel buiten. Landelijk wonen betekende ook dat we (tot mijn 16e) geen kabel of schotel tv hadden. Buiten gebeurde het. Het maakte mij creatief maar ook weersbestendig. Want ook in de kou en regen waren we buiten te vinden. Van kastanjes maakten we poppetjes en in een bult bladeren kon je heerlijk vallen.

Eén keer ging het mis tijdens een spelletje beukennootjes wegschieten samen met mijn broers. Het doel was om in je neusgat een beukennootje te stoppen en deze zo ver mogelijk weg te schieten. Omdat ik de slappe lach kreeg schoot het nootje omhoog in plaats van omlaag. De huisarts moest met een kleine glimlach het nootje weer tevoorschijn toveren met een haaknaald van zijn vrouw. Tja…

Na een dag buiten kon je thuis opwarmen bij de houtkachel. Bij ons thuis in de oude boerderij was het altijd gezellig. Nofluk zoals het bij ons in de regio (Friesland) werd genoemd. Knus. Warm. Sfeervol.

Misschien is daar mijn liefde voor landelijk, sfeervol en puur wonen ontstaan.

Voor dit najaar vind je bij De Pauperhut weer volop sfeermakers. Tijdloos en puur. Ontdek bijvoorbeeld de nieuwe herfstgeur kaneel bij de Amber Geurblokjes! Of bekijk alle theelichtjes, windlichten of kaarsenhouders in verschillende materialen en vormen. Hardloper dit najaar is ongetwijfeld de Leeff Tafelhaard Stonefire. De tafelhaard geeft ook nog eens een fijne warmte af.

Kom maar op met de herfst, wij zijn er klaar voor!!!

Een lieve, warme groet,

Nienke