Direct contact? Bel mij op 06 52882545
Geschreven op 29 juni 2021

Zomer dromen!

Nu De Pauperhut in het kasteel ruimte heeft moeten maken voor bezoekers die in het kasteel willen feesten, trouwen of het gewoon willen bewonderen, is het tijd voor bezinning. En voor het maken van nieuwe dromen en plannen!

Gelukkig zijn die er volop. Het zou mooi zijn wanneer we een eigen plekje kunnen creëren naast het kasteel waar wij gezellig onze klanten kunnen ontvangen. Ook zijn er plannen om een bijzondere koffie/thee tuin te realiseren. De Pauperhut blijft nauw betrokken bij deze ontwikkelingen. En natuurlijk houden we jou op de hoogte!

Ondertussen wordt er ook gewerkt aan een nieuwe, frisse collectie voor de webwinkel. Houten schalen, kruiken, potten en windlichten vormen de basis.

Naast landelijke, pure en originele woonaccessoires zal de collectie worden uitgebreid met leuke, kekke hebbedingen. Eén van deze nieuwe producten zijn bijvoorbeeld de amber blokjes. Bij velen een favoriete geur en veelzijdig in gebruik.

Vertrouwde merken blijven zoals de het unieke glaswerk van Dutz en de tafelhaarden van Leeff . Daarnaast breiden we in de toekomst de tuindecoratie meer uit.

Volg je ons al op Facebook & Instagram?

Zomer dromen…

Ik wens je een heerlijke, onbezorgde en zonnige zomer toe!

Nienke

De Pauperhut